Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Markkinointi- ja asiakasrekisteri:

Tämä on Finess Energy Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

  1. Rekisterinpitäjä
    Finess Energy Oy, Sitomokuja 2, 21200 Raisio, p. 020 7569 940, info@finess.fi
  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Juha-Pekka Paavola, p. 040 1597 767, juha-pekka.paavola@finess.fi
  3. Rekisterin nimi
    Finess Energyn markkinointirekisteri
  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteri on perustettu Finess Energyn tuotteista ja palveluista tiedottamiseen. Rekisterissä oleville henkilöille voidaan lähettää kohtuullisin väliajoin sähköpostitse tietoa Finess Energyn ajankohtaisista asioista, tapahtumista, tuotteista tai palveluista.

  1. Rekisterin tietosisältö

Yritys:

  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen postiosoite
  • Yrityksen toimiala
  • Tiedot yrityksen tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

Henkilö:

  • Henkilön nimi
  • Henkilön tehtävänimike
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön puhelinnumero
  • Postituslistat, (esimerkiksi kylpylät ja uimahalli, elintarviketeollisuus)
  • Tuoteryhmät, (esimerkiksi höyrynkehittimet, lämmönsiirtimet)
  • Markkinointilupa
  • Markkinointilistalta poistuminen

Markkinointirekisterin tietoja säilytetään 5 vuotta, ellei tietoja tarvita palvelun tuottamiseksi esimerkiksi sopimuksen mukaisesti.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan säännönmukaisesti yritykseltä ja henkilöltä itseltään tai muista asianmukaisista lähteistä.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

  1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Finess Energy Oy käyttää markkinointiviestinnässä Yhdysvaltalaista Vtiger -CRM- ja sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle.
Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

  1.  Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia ja perehdytettyjä rekisterin käyttämiseksi. Yhteystiedot säilytetään Vtiger-palvelussa.

   10.Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa viestintärekisteriin tallennetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info@finess.fi

   11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjausta. Korjauspyyntö tehdään kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info@finess.fi

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää markkinointiviestit, joita lähetetään tuotteista ja palveluista tiedottamiseksi. Kieltäminen tapahtuu kirjallisena sähköpostiosoitteeseen info@finess.fi

Evästeet

Tämä sivusto käyttää hyväksi evästeitä. Voit päättää valinnaisista evästeistä, mille palveluille ja/tai evästeille annat luvan. Huomioi, että vaikka kieltäisit kaikki evästeet, saattaa sivusto silti kerätä jotain välttämättömiä täysin toimintaan vaativia evästeitä (3 Evästeiden käytön edellytyksistä ; 3.1 Yleiset lähtökohdat, Traficom).

Alla näet listan sivuston käyttämistä evästeistä ja niiden kuvauksista.

WordPress (välttämätön evästetyyppi)
Tämä sivusto on luotu WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. WordPress ei kerää evästeitä normaaleilta kävijöiltään millään tasolla. Mikäli kirjaudut sisään järjestelmän hallintapaneeliin tai jätät kommentit sivuston kommenttikenttään, voi WordPress tallentaa joitain toimivuuteen tarvittavia perustason evästeitä. Tämän verkkosivuston hallitsija ei käytä WordPressin evästeitä millään tasolla hyväksi itse, kaikki toiminnallisuus tulee puhtaasti WordPress-järjestelmän kautta. Lue lisää täältä.

Polylang (välttämätön evästetyyppi)
Sivuston kieliversiointi on luotu Polylang-lisäosalla. Lisäosa tallentaa informaationa mm. tiedon, millä kieliversiolla kävijä selaa. Lue lisää täältä.

Google Analytics (valinnainen evästetyyppi)
Google Analytics on Googlen kehittämä kävijäseurantapalvelu, jonka ideana on kertoa sivuston ylläpitäjille tarkempia tietoja kävijöiden selaamistiedoista. Google Analytics -data auttaa ylläpitäjiä ymmärtämään millainen sisältö on toimivaa ja mitkä ovat olleet esimerkiksi suosittuja aiheita sivustolla. Lue lisää täältä.

Upotukset (valinnainen evästetyyppi)
Sivustolla voi olla käytössä erinäisiä upotuksia. Upotuksilla tarkoitetaan kaikenlaisia iframe-elementtejä, joilla tuodaan jonkin toisen verkkosivuston tieto tälle sivustolle. Yleisimmät upotukset ovat esimerkiksi Youtube-videot tai yksittäiset twiitit Twitteristä, upotuksien avulla näitä sisältöjä voidaan helposti näyttää ilman, että tarvitsee siirtyä heidän omille sivuilleen. Upotuksissa näytetään toisen sivuston sisältö täysin tämän sivuston sisällä. Tämä toinen sivusto pystyy itse täydellisesti määrittelemään omalla puolellaan, että minkälaisia evästeitä kävijöiden koneille syötetään ja tämä sivusto jolla tällä hetkellä vierailet ei pysty näihin millään muotoa vaikuttamaan. Esimerkiksi Youtube-upotusta katsoessa Youtube voi asettaa omia evästeitään, vaikka videoita katsottaisiin tämän sivuston kautta.

Evästeasetusten vaihto

Voit vaihtaa evästeasetuksiasi klikkaamalla alta.

Nykyinen asetus: Ladataan, odota hetki...

Vaihda asetuksia tästä.