Biokaasulaitokset

Biokaasulaitokset

Biomassan muuttaminen uusiutuvaksi bioenergiaksi on kiertotaloutta parhaimmillaan. Se auttaa ratkaisemaan jätteenkäsittelyn haasteita ja muuttamaan orgaanisen jätteen arvokkaiksi lopputuotteiksi.

Biokaasusta voidaan jalostaa korkean metaanipitoisuuden tuotteita – biometaania eli ”vihreää kaasua” – membraanitekniikalla. Siinä kaasu erotellaan membraanikalvoyksikössä käyttäen hyväksi paine-eroa. Tehokkaan puhdistusprosessin avulla voidaan saavuttaa korkein mahdollinen tuotto. Tutustu biokaasun puhdistuslaitteistoihimme tästä.

Biokaasulaitostemme valmistaja hollantilainen HoSt on yksi Euroopan suurimmista bioenergiajärjestelmien toimittajista. Voit lukea HoStista lisää alempaa tältä sivulta.

Biokaasulaitos tuottaa sähköä ja lämpöä sekä ratkaisee jäteongelmaa.

Tehokas biokaasulaitos helposti ja edullisesti

HoSt Microferm -biokaasulaitokset ovat erittäin tehokkaita ja varmatoimisia. Kompaktin pystyreaktorin ansiosta tarvittava tila on pieni ja kaasun tuotto on tehokasta. Erittäin kompaktit reaktorit soveltuvat eri syötteille ja tehoille aina 20 kWe yhden syötteen laitoksista yli 500kWe monisyötelaitoksiin. Reaktorit soveltuvat erinomaisesti myös vanhan laitoksen tehon nostoon.

Optimoitu kokonaisratkaisu
 • Erittäin pieni tilavuus ja nopea kierto
 • Energiatehokas: vähäinen sähkön omakäyttö jolloin saadaan suuri nettotuotto
 • Tehokas tilankäyttö
 • Helpot perustustyöt
Kompakti moduulirakenne
 • Kuljetus valmiina asennuspaikalle
 • Nopea asennus ja käyttöönotto
 • Helposti laajennettavissa
 • Siirrettävissä uuteen paikkaan
Älykäs ohjaus
ja valvonta
 • Helppokäyttöinen ohjelmisto
 • Web-pohjainen etäohjaus
 • Kattavat raportoinnit
 • Optimointi eri tilanteisiin
Energiatehokas kokonaisuus
 • Pieni tilavuus ja hyvä eristys takaavat pienet lämpöhäviöt
 • Optimoitu lämpötalous lämpöpumpputekniikan avulla
Finess Energy 041120 Netti (180)

Pienten ja keskisuurten biokaasulaitosten ja puhdistamojen kokonaistoimittaja

Finess toimittaa pienen ja keskisuuren kokoluokan biokaasulaitokset ja jatkojalostukseen tarvittavat puhdustuslaitteistot kokonaistoimituksina.

Osaava ja luotettava tiimimme palvelee suoraselkäisesti ja asiantuntevasti. Asiantuntijoistamme erityisesti Jouko Penttinen on erikoistunut biokaasutoimialan ratkaisuihin. Tervetuloa tutustumaan ja toteuttamaan kanssamme hiilineutraaliutta edistäviä tekoja!

HoSt ja Finess Energy

HoSt on yksi Euroopan suurimmista bioenergiajärjestelmien toimittajista. HoStin ammattitaito on vahvimmillaan erityisesti biokaasulaitosten prosessiteknologian kehittämisessä ja uusiutuvaa energiaa tuottavien biomassajärjestelmien laitostoimituksissa.

HoSt toimittaa biokaasulaitoksia ja biokaasun puhdistusyksiköitä maataloudelle ja teollisuudelle. Sen valikoimaan kuuluvat myös puuraaka-ainetta käyttävät kattilalaitokset ja CHP-laitokset.

Kokonaisten laitostoimitusten lisäksi HoSt on kehittänyt laajan valikoiman bioenergiajärjestelmien optimointiin liittyviä laitteita ja komponentteja.

Yli 20 vuoden kokemus biokaasulaitosten suunnittelusta, rakentamisesta ja asentamisesta sekä suuri huoltoryhmä tekevät HoStista erinomaisen kumppanin bioenergiaan liittyvien järjestelmien toteuttajana.

Finess Energy Oy toimii HoSt:n Suomen edustajana ja yhteistyökumppanina.

Oletko kiinnostunut biokaasulaitoksista tai biokaasun puhdistuslaitteista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Jouko Penttinen
puh. 040 480 3776
jouko.penttinen@finess.fi

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Antti Mattila
puh. 040 723 4774
antti.mattila@finess.fi

  * Pakollinen