Puhdashöyryntuotanto

Puhdashöyryntuotanto

Sairaaloiden prosesseissa höyrylle on asetettu tiukat laatuvaatimukset. Osa prosesseista edellyttää niin kutsuttua puhdashöyryä (clean), jonka puhtaustaso on korkea. Puhdashöyryä tarvitaan esimerkiksi sairaalatarvikkeiden sterilointiin ja puhdashuoneisiin.

Energiatehokkaat järjestelmät sairaaloille

Suunnittelemme ja toteutamme terveydenhuoltoalalle puhdashöyrynkehittimiä ja järjestelmiä puhdashöyryntuotantoon. Suunnitteluprosessimme ja laitteemme vastaavat puhdashöyrylaitteistoja ja niiden suunnittelua koskevien standardien vaatimuksia.

Sairaaloille suunnattuun tarjontaamme kuuluvat myös järjestelmät höyryntuotantoon, vedenkäsittelyyn ja lämmöntalteenottoon.

Höyrynkehittimet asennettuna sairaalaan
Referenssi

Puhdashöyrynkehitin tuo lisäkapasiteettia sairaalan välinehuoltoon

Oulun yliopistollisen sairaalan välinehuoltotalon puhdashöyryntuotantoon tarvittiin lisäkapasiteettia. Finess on jo aiemmin toimittanut kohteeseen höyrynkehittimiä. Uusi, edellisiä tehokkaampi puhdashöyrynkehitin toi välinehuoltoon tarvittavaa lisäkapasiteettia ja reserviä.

Oletko kiinnostunut järjestelmistämme sairaaloiden puhdashöyryntuotantoon? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 045 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen