Järjestelmät

Järjestelmät

Toimitamme laadukkaita ja kestäviä järjestelmiä teollisuuteen ja kiinteistöihin. Asiantuntemukseemme kuuluvat mm. jäteveden ja prosessien lämmöntalteenoton järjestelmät, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät, järjestelmät höyryntuotantoon ja puhdashöyryntuotantoon sekä vedenkäsittelyjärjestelmät.

Toteutamme järjestelmät avaimet käteen -kokonaisuuksina sisältäen kaiken alkukartoituksesta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Tervetuloa tutustumaan energiatehokkaisiin järjestelmiimme.

Finess Energy järjestelmät

Olosuhteisiin optimoidut ratkaisut varmistavat energiatavoitteiden toteutumisen

Suunnittelemme energiajärjestelmät asiakkaan tavoitteiden sekä vallitsevien käyttöolosuhteiden perusteella. Ottamalla huomioon olemassa olevat laitteet, järjestelmät ja energiavirrat pystymme luomaan järjestelmiä, joissa laitteiden hyötysuhde ja energiankäyttö ovat optimaaliset ja asiakkaan saama hyöty on mahdollisimman suuri. 

Käytämme suunnitelmien tekoon yleisesti hyväksyttyjä laskentatapoja ja -arvoja, ja laskelmamme tuottavat luotettavaa tietoa asiakkaan energiankulutuksen ja energiakustannusten kehityksestä. Tämä auttaa asiakasta energiateknisten järjestelmien kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa.

Finess Energy

Tutustu tarkemmin palvelukokonaisuuksiimme

Oletko kiinnostunut energiankäytön tehostamisen ratkaisuista teollisuudelle tai kiinteistöihin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 045 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen