Energialaitokset

Energialaitokset

Toimitamme laadukkaita ja kestäviä järjestelmiä ja laitteistoja energialaitoksille. Asiantuntemukseemme kuuluvat mm. lämmitys, jäähdytys, jäteveden lämmöntalteenotto ja höyryntuotanto.

Energialaitosten lämmön tuotannossa on mahdollista käyttää paljon nykyistä enemmän olemassa olevaa maksutonta ja uusiutuvaa energiaa. Asiantuntijoiden suunnittelemissa lämmitys- ja lämmöntalteenottojärjestelmissä voidaan hyödyntää tehokkaasti muun muassa prosessien jäähdytyksessä syntyvää tai ulkoilmasta talteen otettavaa lämpöä. Lämpöä voidaan tuottaa ilmalämpöpumpuilla ilmasta, teollisuuskohteiden hukkalämmöstä, jätevedenpuhdistamoiden puhdistetun jäteveden avulla tai vesistöjen avulla. Nykyaikaisten lämmöntalteenottolaitteiden ja lämpöpumppujen avulla saavutetaan korkeat hyötysuhteet ja maksimaaliset säästöt.

Energialaitosten jäähdytystarpeet ja keinot sen energiatehokkuuden parantamiseksi ovat moninaiset. Keskeistä on parantaa jäähdytysjärjestelmän kokonaishyötysuhdetta ottamalla suunnittelussa huomioon kaikki mahdolliset energiavirrat. Lämmöntalteenotto ja lämmön uusiokäyttö ovat tärkein keino tehostaa energiankäyttöä. Esimerkiksi jäähdytyksessä syntyvä lauhdelämpö kannattaa ottaa talteen ja hyötykäyttöön lämpöpumpun avulla.

Sähköiset kattilat ovat puolestaan luotettava ja päästötön tapa höyryn ja kuuman veden tehokkaaseen tuottamiseen. Kattiloiden kompakti rakenne, erinomaiset säätöominaisuudet sekä korkea hyötysuhde tekevät niistä ihanteellisia monenlaisiin sovelluksiin energiantuotannossa ja teollisuudessa.

Toteutamme järjestelmät avaimet käteen -kokonaisuuksina sisältäen kaiken alkukartoituksesta käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Tutustu järjestelmiimme energialaitoksille:

Insinööriosaamisen ja käytännön kokemuksen yhdistelmä tuo lisäarvoa

Energiahankkeet onnistuvat, kun niiden suunnittelussa otetaan huomioon tarpeet, käyttöolosuhteet ja tulevaisuuden tavoitteet. Meillä on edellytykset ja kokemus katsoa energiatehokkuushankkeita kokonaisuuksina sekä kehittää realistisia, mutta edistyksellisiä energiaratkaisuja.

Vahvuutemme perustuu insinööriosaamiseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen energiankäytön eri osa-alueilta. Kokenut tiimimme ja yrityksemme arvot varmistavat, että asiakkaidemme energia- ja ympäristötavoitteet täyttyvät — nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut energialaitosten energiaratkaisuista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 045 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen