Ilmankäsittelylaitteet

Ilmankäsittelylaitteet

Teollisuuden ja kiinteistöjen ilmankäsittelylaitteilla vaikutetaan sekä sisäilman laatuun että prosessien tehokkuuteen ja laatuun. Otamme prosessien ja kiinteistöjen energiankäytön tehostamisen suunnittelussa huomioon kaikki mahdolliset energiatehokkuuteen vaikuttavat seikat, ja toisinaan prosessin laatua ja tehokkuutta voidaan parantaa yllättävästikin myös ilmankäsittelyratkaisuin.

Kestävät, luotettavat ja erittäin tehokkaat Mark-ilmankäsittelylaitteet on tarkoitettu teollisuuden ilmanvaihtoon. Markin tuotevalikoima on erittäin laaja, minkä ansiosta eri käyttötarkoituksiin löytyy juuri sopiva ratkaisu. Valikoimaan kuuluvat muun muassa:

  • Ilmankäsittelykoneet: ilmamäärä 1–40 m³/s, tätä suuremmat koneet erillisestä pyynnöstä
  • Lämmöntalteenottoyksiköt (LTO)
  • Ilman lämmitys- ja jäähdytysratkaisut
  • Puhaltimet

Mallit ja lisäominaisuudet:

Mark Tuotteet 1

Ilmankäsittelykoneet

Mark Tuotteet 2

Ilmanlämmittimet / ilmaverhot

Mark Tuotteet 3 (2)

Lämmityspaneelit / säteilijät

Mark Tuotteet 4

Kiertoilma -/ kattopuhaltimet

Mark on ilmankäsittelyn uranuurtaja

Teollisuuden ilmankäsittelylaitteemme valmistaa hollantilainen Mark Climate Technology. Yritys on suunnitellut ja valmistanut ilmanhallinnan ratkaisuja vuodesta 1945 alkaen. Laajan valikoimansa puolesta Mark on Euroopan suurin sisäilmastoteknologian ratkaisujen valmistaja. Yrityksen keskeisiä kilpailuvaltteja ovat in-house-suunnittelu, erittäin laaja tuotevalikoima, korkea laatu ja tekninen tuki.

Mark Climate Technology Ilmankasittelylaitteet
Mark Climate Technology Ilmankasittelylaitteet (2)
Energiatieto

Suora kaasulämmitys ja kondensoivat polttimet tekevät ilmanvaihtokoneesta erittäin tehokkaan, käytettävän ja edullisen

Uusien laitteiden tilantarve sekä rakennettavan infrastruktuurin ja prosessitekniikan toteutus aiheuttavat usein haasteita teollisuuskiinteistön laajennuksen ja käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä. Lue artikkelista, mitä erityisiä hyötyjä Mark-laitteiden ominaisuudet tuovat varsinkin remonttikohteissa.

Ilmankäsittelylaitteet1
Referenssi

Kompakti Mark-tuloilmakone säästää pinta-alaa ja kustannuksia

Uuden tuotantotilan laitteiden valinnassa kriteerejä ovat usein tilan, energian ja kustannusten säästö. Varsinkin remonttikohteissa tilan ja pinta-alan rajallisuus nousee usein määrittäväksi tekijäksi. Finess on toimittanut helposti asennettavia ja käytettäviä, etäohjattavia Mark-laitteistoja esimerkiksi pesuloiden ilmanottoon.

Oletko kiinnostunut teollisuuden ilmankäsittelyn ratkaisuista ja laitteista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

    * Pakollinen