Palvelut

Palvelut

Toimitamme asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti eri toimialoille. Hoidamme projektit avaimet käteen -palveluna sisältäen kaiken alkukartoituksesta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Olosuhteisiin optimoidut ratkaisut varmistavat energiatavoitteiden toteutumisen.

Palveluihimme kuuluvat laite– ja järjestelmäkokonaisuuksien asennustyöt, käyttöönotot sekä käyttökoulutukset laitteiden asianmukaisen ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Tarjoamme lisäksi kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kaikkialle Suomeen sekä etävalvontapalvelun. Palvelu varmistaa laitteistojen virheettömän ja energiatehokkaan toiminnan, auttaa ennakoimaan huoltotarpeita sekä lisää käyttömukavuutta.

Energiankäytön tehostamiseen liittyvät hankkeet voivat sitoa paljon yrityksen pääomaa, mikä voi olla esteenä investointipäätösten tekemiselle. Näin ollen tarjoamme rahoitusratkaisuna Säästö-Leasingia ja edistämme yritysten osallistumista energiatalkoisiin. Vaihtoehtona myös ESCO-palvelu, joka on asiakkaalle helppo ja turvallinen tapa saavuttaa energiansäästön tavoitteet

Lisäksi työntekijöillämme on Motivan energiakatselmoijan pätevyydet, jotka oikeuttavat suorittamaan pk-yritysten tuettuja ja suuryritysten pakollisia, ei-tuettuja energiakatselmointeja.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme alla.

Asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti eri toimialoille

Insinööriosaamisen ja käytännön kokemuksen yhdistelmä tuo lisäarvoa

Energiahankkeet onnistuvat, kun niiden suunnittelussa otetaan huomioon tarpeet, käyttöolosuhteet ja tulevaisuuden tavoitteet. Meillä on edellytykset ja kokemus katsoa energiatehokkuushankkeita kokonaisuuksina sekä kehittää realistisia, mutta edistyksellisiä energiaratkaisuja.

Vahvuutemme perustuu insinööriosaamiseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen energiankäytön eri osa-alueilta. Kokenut tiimimme ja yrityksemme arvot varmistavat, että asiakkaidemme energia- ja ympäristötavoitteet täyttyvät — nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut energiankäytön tehostamisen palveluista teollisuudelle tai kiinteistöihin?
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 045 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen