Laitteet

Laitteet

Autamme yrityksiä tekemään kannattavia energiainvestointeja ja saavuttamaan energiankäytön tavoitteet. Teemme sen toimittamalla energiatehokkaita ratkaisuja, jotka suunnittelemme kunkin käyttökohteen olosuhteiden mukaan laajaa energia-alan osaamistamme ja käytännön kokemustamme hyödyntäen. Siten varmistamme asiakkaillemme suurimman mahdollisen käyttömukavuuden, energiatehokkuuden ja kannattavuuden.

Kokemuksemme mukaan teollisuuden ja kiinteistöjen laitehankinnat onnistuvat, kun ne suunnitellaan käyttöolosuhteiden mukaan. Päälähtökohtia ovat muun muassa käytettävissä oleva tila sekä jo olemassa olevat järjestelmät ja energiavirrat. Kokonaisuuden ymmärtäminen on tärkeää toimivien ja kannattavien ratkaisujen suunnittelussa. Se auttaa meitä myös tuomaan asiakkaidemme hyödyksi sellaisia energiankäyttöön liittyviä oivalluksia, joita asiakkaamme eivät itse tunnista.

Suunnittelemme realistisia, käyttöolosuhteisiinsa sopivia laiteratkaisuja. Asiantuntijoillamme on energia-alan erikoisosaamisen lisäksi monipuolinen käytännön kokemus teollisuuden laitteiden asennuksista, käyttökohteista ja käytöstä, mikä luo hyvät edellytykset suunnittelun onnistumiselle.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimittamamme laitteet tuottavat luvattuja tuloksia, sillä suunnittelemme ratkaisut laajan energiaosaamisen ja käytännön kokemuksen pohjalta. Käytämme suunnittelussa yleisesti hyväksyttyjä laskentatapoja, mm. Motiva-laskelmia. Tiimissämme on kaksi Motiva-energiakatselmoijaa.

Laitevalikoima

Finess Energy 041120 Netti (36)

Tavoitteena energiatavoitteiden toteutuminen nyt ja tulevaisuudessa

Teollisuuden ja kiinteistöjen laitteiden valintaan vaikuttavat energiatehokkuus, hyötysuhde, takaisinmaksuaika ja kannattavuus. Suunnittelemalla ratkaisut käyttöolosuhteiden ja energiaekosysteemin lähtökohdista sekä täydentämällä järjestelmät nykyaikaisin hallintateknologioin ja lisälaittein varmistamme parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja kannattavuuden.

Käytämme ratkaisuissamme ainoastaan energiatehokkaita ja koettuja laitteita sekä komponentteja. Suunnittelemme ratkaisut vastaamaan energiatehokkuuden lisäämisen ja ympäristökuormituksen minimoimisen vaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Laitteidemme ylivoimatekijöitä ovat:

  • alansa edelläkävijyys
  • tinkimätön laatu
  • joustava suunnittelu asiakastarpeiden mukaan
  • toimitusvarmuus
  • kattava ylläpito- ja huoltotuki

Laitteitamme käytetään monilla toimialoilla ja lukuisiin käyttötarkoituksiin. Kehitämme laite- ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti tunnistamiemme tarpeiden ja saamamme palautteen mukaan.

Energiatieto

Lämpöpumpun suunnittelu käyttöolosuhteiden mukaan maksimoi hyötysuhteen ja investoinnin kannattavuuden

Lämpöpumppujen monikäyttöisyys saattaa yllättää. Nykyisin monen eri kiinteistön ja prosessin lämmitys ja jäähdytys voidaan hoitaa samanaikaisesti yhdellä tehokkaalla lämpöpumppuratkaisulla. Olemme selvittäneet artikkelissa, miten lämpöpumpun suunnitteluratkaisuin saavutetaan maksimaalinen käyttöaste ja kustannustehokkuus.

20211008 165050 2

Oletko kiinnostunut energiateknisistä ratkaisuistamme? Keskustelemme mielellämme tarpeista ja suunnittelemme optimaalisen ratkaisun. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 1873 114
henri.tuisku@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 044 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen