Höyrynkehitin

Höyrynkehitin

Valikoimamme kattaa sähkö- ja kaasutoimiset höyrynkehittimet sekä sähköiset höyrykattilat.

Sähköiset höyrynkehittimet valmistaa ruotsalainen Steambox AB. Steambox-höyrynkehittimien potentiaalisia käyttökohteita ovat muun muassa elintarviketeollisuus, panimot, sairaalat ja muut teollisuuslaitokset. Kaasutoimiset höyrynkehittimet soveltuvat puolestaan erityisesti kohteisiin, joissa höyrynkulutus vaihtelee hyvin paljon tai höyryä tarvitaan vain lyhyen ajan johonkin prosessiin. Kaasutoimiset höyrynkehittimet valmistaa italialainen Caldaie Melgari S.R.L. Lisäksi toimitamme sähköisiä höyrykattiloita, jotka ovat saatavilla vakio- ja räätälöityinä ratkaisuina asiakkaan ja sovelluskohteen vaatimusten mukaisesti. Valmistajana toimii norjalainen BoilerTECH. 

Höyry on teollisuudessa suosittu tapa siirtää suuria energiamääriä. Höyrynkehittimistä on saatavilla eri periaatteilla toimivia ratkaisuja, joilla on omat vahvuutensa ja käyttökohteensa. Tilan rajallisuuden takia tämän päivän rakentamisessa suositaan höyrynkehittimiä, jotka ovat kompakteja, helppokäyttöisiä ja sijoitettavissa helposti mihin vain. 

Toimitamme teollisia höyrynkehittimiä ja höyrykattiloita pääosin omina erillisinä toimituksina. Suunnittelemme ratkaisut asiantuntevasti käyttöolosuhteiden lähtökohdista ja tarpeiden mukaan. Näin varmistamme maksimaalisen energia- ja kustannustehokkuuden.

Finessin höyrynkehittimet

Höyrynkehittimet Steambox.
Sähkötoimiset höyrynkehittimet
Boilertech Fortum Harjavalta
Sähköiset BTE-höyrykattilat
Höyrynkehittimet kaasutoimiset.
Kaasutoimiset höyrynkehittimet

Höyryntuotanto 

Höyrynkehitysratkaisumme soveltuvat monille aloille, kuten teollisuuteen ja sairaaloihin.

Höyrynkehittimet asennettuna sairaalaan
Referenssi

Hajautettu höyryntuotanto ratkaisi OYS:n tilahaasteen

Sairaalan välinehuollon puhdashöyryntuotantoon tarvittiin lisäkapasiteettia. Finess oli jo aiemmin toimittanut kohteeseen pienempiä puhdashöyrynkehittimiä. Uusi puhdashöyrynkehitin on edellisiä tehokkaampi ja tuo välinehuoltoon tarvittavaa lisäkapasiteettia sekä reserviä.

Oletko kiinnostunut höyrynkehittimistä? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Hannu Liimatainen
puh. 045 109 9070
hannu.liimatainen@finess.fi

    * Pakollinen