Säästö-Leasing

Säästö-Leasing

Energiankäytön tehostaminen on välttämätöntä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Mielestämme investoinnit tulevaisuuteen eivät saa jäädä kiinni rahoituksesta, ja siksi kehitimme ratkaisuksi Säästö-Leasingin – Finess Energyn joustavan ratkaisun energiatehokkuushankkeen rahoitukseen.

Säästö-Leasing on rahoitusleasingmalli, jossa asiakas vuokraa pitkäaikaisesti energiatehokkuutta parantavan tai prosessiinsa muutoin tarvittavan laitteen. Leasing ei sido suurta pääomaa, vaan mahdollistaa asiakkaalle varojen käytön muihin tarpeisiin. Yleensä investointipäätös edellyttää etukäteisbudjetointia ja työlään prosessin läpikäyntiä. Leasing sen sijaan on helppo ja nopea tapa järjestää investointirahoitus.

Säästö-Leasing on helppo, nopea ja vähäriskinen reitti investointiin. Rahoitusleasingin mallin mukaan Säästö-Leasingissä osapuolina ovat myyjä eli Finess Energy Oy, vuokralleottaja eli loppuasiakas ja vuokralleantaja eli rahoituslaitos. Rahoittaja ostaa leasingin kohteena olevan laitteen itselleen ja laite pysyy rahoittajan omistuksessa vuokrausajan. Vuokralleottajalla on laitteen käyttöoikeus vuokrausajan, joka yleensä jatkuu laitteen koko taloudellisen käyttöiän. Tähän liittyen myyjä sitoutuu yhteistyöhön pitkäksi aikaa, mikä pienentää asiakkaan riskiä.

Säästö-Leasing -rahoituksen diagrammi.

Finess Energy vastaa kaikista leasingsopimukseen liittyvistä järjestelyistä yhdessä rahoittajan kanssa, eli Säästö-Leasing on asiakkaalle myös sitä kautta mutkaton ja nopea ratkaisu. Tarjoamalla Leasingia rahoitusratkaisuna edistämme yritysten osallistumista energiatalkoisiin. Energiankäytön tehostamiseen liittyvät hankkeet sitovat joskus paljon yrityksen pääomaa, mikä voi olla esteenä investointipäätösten tekemiselle. Leasing on joustava rahoitusmuoto, josta leasinginottaja hyötyy monin tavoin, sillä parhaimmillaan energiansäästön summa on suurempi kuin leasing-maksu, jolloin asiakkaan kassavirta paranee välittömästi. Lisäksi rahoituspalvelu nopeuttaa ja helpottaa investointiprosessia ja yritys saa laitteet käyttöön nopeasti. Kaupan päälle CO2-päästöt vähenevät. 

Finess Energy 041120 Printti (205)

Säästö-Leasingin asiakashyödyt

  • Energiansäästön ostaminen palveluna
  • Parhaimmillaan energiansäästön summa on suurempi kuin leasing-maksu, jolloin asiakkaan kassavirta paranee välittömästi
  • Yrityksen ei tarvitse sitoa omaa rahaa investointiin
  • Nopeuttaa ja helpottaa investointiprosessia
  • Yritys saa laitteet käyttöön nopeasti
  • CO2-päästöt vähenevät
Finess Energy 041120 Netti (308)
Energiatieto

Säästö-Leasing helpottaa tuotantolaitteen investointiprosessia ja mahdollistaa jopa positiivisen kassavirran

Oletko kiinnostunut energiainvestoinnista Säästö-Leasing-rahoitusta käyttäen? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Jouko Penttinen
puh. 040 480 3776
jouko.penttinen@finess.fi

    * Pakollinen