Vedenkäsittely

Vedenkäsittely

 Vedenkäsittely varmistaa prosessin tehokkaan toiminnan sekä laitteiston pitkäikäisyyden ja ylläpidon vaivattomuuden. Teollisuudessa on monenlaisia tarpeita käsitellä vettä prosessin tarpeisiin sopivaksi.

Finessin räätälöidyt ratkaisut ja vakiolaitteet teollisuuden vedenkäsittelyn tarpeisiin:
  • Kiertopesulaitteistot (CIP)
  • Lämmönsiirtimien pesulaitteistot: manuaaliset ja täysin automaattiset pesuratkaisut
  • Raakaveden pehmennys ja suodatus (rauta, mangaani)
  • Käänteisosmoosi- ja EDI-laitteistot (esim. puhdashöyrylle)
  • Viemäröitävien jätevesien suodatus (esim. nukan, hiekan poisto) ja neutralointi
  • Kemikaalien annostelulaitteistot: kattilakemikaalit, pesuaineen annostelu, pH-säätö
  • Otsonointi (desinfiointi ilman kemikaaleja)
Vedenkäsittely laitteisto asennettuna.
Vedenkäsittely laitteisto asennettuna teollisuuslaitokseen.
Vedenkäsittely laitteisto asennettuna.

Vedenpehmennys tuo lisätehokkuutta lämmön ja sähkön tuotantoon

Vedenpehmennyksestä on monia hyötyjä muun muassa lämmön ja sähkön tuotannossa. Sen avulla estetään esimerkiksi putkien tukkeutuminen ja muut haittavaikutukset.

Järjestelmien ominaisuuksiin kuuluu räätälöitävyys, jonka ansiosta ne voidaan ohjelmoida erilaisiin järjestelmiin, esimerkiksi höyrynkehittimiin.

Vedenpehmentimet voidaan varustaa erilaisilla mittaus- ja monitorointiratkaisuilla, joiden avulla voidaan varmistaa prosessin luotettavuus ja tehokkuus sekä tuoteveden laatu. Mittausten avulla voidaan seurata hukkaveden määrää huuhteluveden laadusta.

Finess Vedenpehmennin.

Vedenkäsittely toimitetaan yleensä kokonaisuuden osana

Suunnittelemme ja toimitamme vedenkäsittelylaitteistot useimmiten osana laajempaa kokonaisuutta. Laitteistot voivat liittyä esimerkiksi jäteveden lämmöntalteenottojärjestelmään prosessin lämmöntalteenottoon höyrynkehittimeen tai lähes mihin tahansa muuhun laitteistoon.

Finess Energy 041120 Netti (100)

Käyttöolosuhteisiin optimoituja järjestelmiä

Suunnittelemme järjestelmät ja laitteet aina käyttöolosuhteiden ja asiakkaan tavoitteiden mukaan. Siten varmistamme, että järjestelmät ovat ominaisuuksiltaan optimaalisia ja tuottavat kokonaisuutena parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja kannattavuuden.

Suunnittelemme ja toteutamme hiilineutraaliutta edistäviä järjestelmiä ja laitteistoja yrityksemme arvojen mukaisesti: vaikuttavasti, realistisesti, suoraselkäisesti ja rohkeasti. Tervetuloa tutustumaan meihin ja ottamaan tärkeitä askelia kohti parempaa energiatehokkuutta.

Oletko kiinnostunut vedenkäsittelyjärjestelmistämme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

    * Pakollinen