Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Uimahalleissa ja kylpylöissä on mahdollista parantaa ilmanvaihdon energiatehokkuutta. Ilmanvaihdon lämmöntalteenottoon ja sisäilman kuivaamiseen voidaan käyttää lämpöpumppua. Se tehostaa ilmanvaihdon lämmityksen ja kuivauksen energiatehokkuutta.

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto on ensisijainen toimenpide, joka pitäisi toteuttaa aina, kun se on mahdollista. Se on ajallisesti täysin yhteensopiva lämmitystarpeen kanssa ja siksi sen toteuttaminen on yksinkertaista ja kannattavaa. Uusissa ilmanvaihdon tulo- ja poistokojeissa on jo valmiina LTO-laitteet. Vanhempiin kohteisiin ne voidaan suunnitella erikseen.

Eriaikainen lämmönsyöttö ja -tarve vaatii laajempaa suunnittelua ja mutkikkaamman järjestelmän. Meillä on tarvittava asiantuntemus sekä sopivat laitteet ja ohjausautomaatio, joiden ansiosta pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan myös tehokkaita eriaikaisia järjestelmiä.

Tutustu myös uimahallien ja kylpylöiden energiatehokkuuteen yleensä sekä niiden jäteveden lämmöntalteenoton ratkaisuihin alla olevista linkeistä.

Symboli Ilmanvaihdon Lämmöntalteenotto 600px Png

Ilmanvaihdon lämmöntalteenottoon ja sisäilman kuivaamiseen voidaan käyttää lämpöpumppua.

Finess tuntee energiatekniset järjestelmät ja laitteistot

Suunnittelemme ja toteutamme energiankäyttöä tehostavia järjestelmiä ja laiteratkaisuja monille eri toimialoille. Kykymme tunnistaa energiansäästömahdollisuuksia energiajärjestelmistä ja toisinaan myös yllättävistä kohdista prosesseja perustuu vankkaan energiatekniseen osaamiseemme ja monipuoliseen käytännön kokemukseemme.

Oletko kiinnostunut ilmanvaihdon lämmöntalteenoton ratkaisuistamme uimahalleihin ja kylpylöihin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 1873 114
henri.tuisku@finess.fi

    * Pakollinen