Tutustu Finessin uusiin tiimiläisiin

Tutustu Finessin uusiin tiimiläisiin

16.2.2023

Finess Energyn tiimi on kasvanut kolmella uudella asiantuntijalla.

Yrityksemme on yhtä kuin meillä työskentelevät ihmiset. Toimintamme kestävän perustan muodostavat Finessin arvot – vaikuttavuus, realismi, suoraselkäisyys ja rohkeus. Teemme kaikkemme, että ne pääsevät toteutumaan tekemisissämme ja valinnoissamme joka päivä.

Tutustu asiantuntijoihimme, jotka vievät meitä projekti projektilta kohti päämäärää — hiilineutraaliutta.

 

Jarmo Salmio

Jarmo Salmio toimii Finessillä projekti-insinöörinä. Jarmo työskentelee käynnissä olevien projektien toteutuksen parissa.

Koulutukseltaan Jarmo on energiatekniikan insinööri Turun Teknillisestä oppilaitoksesta. Hän on työskennellyt valmistumisestaan alkaen monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä energian tuotannon ja jakelun parissa. Kokemusta on karttunut niin pienempien hallilämmittimien valmistuksesta ja markkinoinnista, kuin isojen voimalaitosten operoinnista, joissa mukana on ollut myös sähköntuotanto höyryturbiineilla ja generaattoreilla. Kokemusta löytyy myös kaukolämpöverkoista.

 

Matias Teinilä

Matias Teinilä toimii Finessillä suunnittelijana. Tehtävässään Matias avustaa myyntiä laatimalla teknisiä piirustuksia sekä osallistuu laitevalintoihin ja -hankintoihin. Projektien pääteeksi Matias tekee myös järjestelmän dokumentaatiota.

Matias on keväällä 2021 valmistunut energia- ja ympäristötekniikan insinööri. Opintojen aikana Matias on kerryttänyt kokemusta erilaisten harjoittelujen myötä telahuollosta ja kunnossapidosta sekä kaukolämpöasentaja -harjoittelijana ja laitesunnittelijana toimimisesta.

Ennen Finessille siirtymistä Matias on kehittänyt osaamistaan työskennellessään kaukolämpöinsinöörinä.

 

Karoliina Matilainen

Karoliina Matilainen toimii Finessillä markkinointi- ja viestintävastaavana. Tehtävässään Karoliina vastaa yrityksen markkinointi- ja viestintätoimenpiteistä ja toimii myynnin tukena.

Karoliina on keväällä 2021 valmistunut kauppatieteiden maisteri. Pääaineena hän on opiskellut markkinointia ja sivuaineena laskentatoimea sekä kansainvälistä liiketoimintaa.

Aiempaa työkokemusta Karoliinalla on muun muassa myynti- ja esihenkilötehtävistä. Energia-alalle Karoliina päätyi, sillä hän kokee alan olevan mielenkiintoinen monien mahdollisuuksien ala. 

 

Energiatehokkuuden ja energiaratkaisujen asiantuntijat palveluksessasi.