Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu käyttää lämmönlähteenään ulkoilmaa ja lämmittää sen lämpöenergian avulla vettä sopivaan lämpötilaan hyödynnettäväksi kiinteistössä tai prosessissa. Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöä ja kustannuksia säästävä ratkaisu, sillä sen lämmönlähde ulkoilma on ilmaista uusiutuvaa energiaa. 

Ilma-vesilämpöpumppu konekuva.

Tekniset tiedot

  • Lämmityksen tuotanto: Maksimissaan 50–65 °C
  • Lämpöteho: 25–500 kW
  • Uusi kompressoritekniikka mahdollistaa toiminnan jopa -20 °C ulkoilmalla
  • Hiljaiset low noise ja super low noise -versiot
  • Saatavana myös split -koneikkona: Puhallinyksikkö ulkona ja kompressori-/ohjausyksikkö sisällä
  • Optiona web-pohjainen etäohjaus ja -valvonta
Ilma-vesilämpöpumpun käyttöaika Suomessakin koko vuosi.

Käyttöaika Suomessakin koko vuosi

Nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput soveltuvat lämmitysenergian tuottamiseen myös Suomen oloissa ja ympäri vuoden. Tekniikan kehittymisen myötä saatavilla on ratkaisuja, jotka sopivat jopa -20 °C ulkolämpötiloihin. Näin ollen myös Suomessa voidaan tuottaa teollisuuslaitoksen tai kiinteistön tarvitsema lämmitysenergia joko pääosin tai kokonaan ilma-vesilämpöpumppujen avulla.

Käyttöolosuhteisiin optimoidut ratkaisut ja kokonaispalvelu tuovat merkittävää hyötyä

Suunnittelemme lämpöpumppuratkaisut aina käyttöolosuhteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Se takaa optimaaliset laiteratkaisut sekä parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen ja kannattavuuden.

Hyötysuhteen maksimoimiseksi ja käyttömukavuuden lisäämiseksi suunnittelemme järjestelmiin myös tarpeenmukaisen automaation, etävalvonnan ja -hallinnan sekä järjestelmäintegraatiot. Palvelukokonaisuuteemme on aina saatavilla suunnittelun, laitetoimituksen, asennuksen ja käyttöönoton lisäksi myös etävalvonta sekä huolto- ja ylläpitopalvelu.

Muuta aiheeseen liittyvää:

Oletko kiinnostunut ilma-vesilämpöpumpuista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Antti Mattila
puh. 040 723 4774
antti.mattila@finess.fi

    * Pakollinen