Vesi-vesilämpöpumput

Vesi-vesilämpöpumput

Vesi-vesilämpöpumput ovat monikäyttöisiä lämmitysratkaisuja, joiden lämmönlähteenä voi olla vesi- tai muu liuospiiri, kuten prosessinjäähdytys, jätevesi tai maalämpökaivo. Pumppu nostaa lämmön korkeampaan lämpötilaan toiseen liuokseen hyödynnettäväksi uudelleen. Vesi-vesilämpöpumput säästävät ympäristöä ja kustannuksia käyttämällä uusiutuvaa energiaa.

Sama laite voi toimia sekä lämmitys- että jäähdytyslaitteena, jolloin samalla käyttöenergialla eli sähköllä saadaan aikaiseksi sekä jäähdytys että lämmitys.

Vesilauhdutteinen vedenjäähdytinkone.

Tekniset tiedot

  • Lämmityksen tuotanto: maksimissaan 50–78 °C
  • Lämpöteho: 25–1 000 kW
  • Hiljaiset low noise ja super low noise -versiot
  • Saatavana myös vapaajäähdytys -versiona
  • Optiona web-pohjainen etäohjaus ja -valvonta

Vesi-vesilämpöpumput sekä lämmitys- että jäähdytyslaitteena

Lieto Vjk 2
Referenssi

Liedon kunta on esimerkillinen kiinteistöjen energiatehokkuudessa, uusiutuvan energian käytössä ja kiertotaloudessa. Uusittu kunnantalon jäähdytysjärjestelmä tuottaa jäähdytystä kiinteistöön ja kaukolämpöä kuntalaisille. Jäähdytyksen lauhdelämpö siirretään lämpöpumpun avulla kaukolämpöverkkoon.

Käyttöolosuhteisiin optimoidut ratkaisut ja kokonaispalvelu tuovat merkittävää hyötyä

Suunnittelemme lämpöpumppuratkaisut aina käyttöolosuhteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Se takaa optimaaliset laiteratkaisut sekä parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen ja kannattavuuden.

Hyötysuhteen maksimoimiseksi ja käyttömukavuuden lisäämiseksi suunnittelemme järjestelmiin myös tarpeenmukaisen automaation, etävalvonnan ja -hallinnan sekä järjestelmäintegraatiot. Palvelukokonaisuuteemme on aina saatavilla suunnittelun, laitetoimituksen, asennuksen ja käyttöönoton lisäksi  myös etävalvonta sekä huolto- ja ylläpitopalvelu.

Oletko kiinnostunut vesi-vesilämpöpumpuista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Henri Tuisku
puh. 040 187 3114
henri.tuisku@finess.fi

    * Pakollinen