Jäteveden lämmöntalteenotto

Jäteveden lämmöntalteenotto

Kiinteistöissä on mahdollista toteuttaa kannattava jätevesien lämmöntalteenotto, mikäli jätevesimäärät ovat suuria. Silloin voidaan saada talteen riittäviä energiamääriä hyödynnettäväksi lämmityksessä. Kiinteistöjen jäteveden lämmöntalteenottojärjestelmien suunnittelussa on tärkeintä, että laitteistot ovat varmatoimisia ja huoltovapaita ja automaation taso on riittävä. Siten saatavilla olevaa energiaa voidaan hyödyntää maksimaalisesti.

Lämpöenergiaa voidaan ottaa talteen myös niin sanotuista mustista vesistä eli wc-vesistä.

Kohderyhmäämme ovat kiinteistösektorin lisäksi myös monet muut toimialat: teollisuusjätevedenpuhdistamotuimahallit ja kylpylätsairaalat ja biokaasuntuotanto.

Lämmöntalteenottojärjestelmä kokonaisuudessaan.
Finess Lto1
Jätevesi Lto

Energiateknisiä järjestelmiä monille toimialoille

Finess Energy 041120 Printti (79)

Vahva insinööriosaaminen ja monipuolinen käytännön kokemus

Kiinteistöjen energiatehokkuushankkeet onnistuvat, kun niiden suunnittelussa otetaan huomioon tarpeet, käyttöolosuhteet ja tulevaisuuden tavoitteet. Meillä on edellytykset ja kokemus katsoa energiatehokkuutta kokonaisuuksina ja kehittää realistisia, mutta edistyksellisiä energiaratkaisuja.

Vahvuutemme perustuu insinööriosaamiseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen energiankäytön eri osa-alueilta. Kokeneet insinöörimme ja yrityksemme arvot varmistavat, että asiakkaidemme energia- ja ympäristötavoitteet täyttyvät — nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme kiinteistöjen jätevesien lämmöntalteenottoon? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lomake, niin me otamme yhteyttä sinuun:

Juha-Pekka Paavola
puh. 040 159 7767
juha-pekka.paavola@finess.fi

Antti Mattila
puh. 040 723 4774
antti.mattila@finess.fi

    * Pakollinen